fbpx

Поради желанието на няколко фирми за провеждане на онлайн събитие, решихме да се впуснем в организацията на “Онлайн Бюти Конференция”, която да обхване целия бюти сектор, маникюр, педикюр, фризьорство, козметика, грим и всички други, които желаят да се включат.

На мен лично, като колега ще ми e удобно и интересно да науча накуп новостите и да напазарувам с отстъпка някой друг продукт, а и да получа някой подарък, за това, че съм била на линия да чуя и видя какво искат да ми разкажат.

Тъй, като социалната обстановката в страната повече от година не позволява организирането на събитие в размери необходими за провеждането му на живо, а и няма изгледи скоро да се случи. Решихме да се заемем с организацията на едно такова мащабно събитие, което непременно ще е от голяма полза на всички. Ще имате възможност да научите новостите и тенденциите в Бюти сферата, да видите и чуете всички марки на пазара, какво са подобрили, какви нови продукти имат и какво да очакваме от тях в бъдеще?

Подай ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

или

се РЕГИСТРИРАЙ ТУК за безплатен вход на конференцията!

Целта на събитието е да покаже новостите и тенденциите в маникюра и педикюра, фризьорството, козметиката и всички други категории от сферата на красотата.

Всяка МАРКА, която иска да участва, като изложител или спонсор на събитието може да се свърже с нас на info@dmetodiewa.com