fbpx

Desislava Metodiewa

Помага ти да насочите пълния си потенциал

Здравей, аз съм Деси (Metodiewa)! Тук съм, за да ти помогна да разбереш потенциала на онлайн пространството. Заедно ще открием пътя към успеха на твоя бизнес.

Моята история

Вече над 12 години вървя по пътя на професионалното си развитие, като собственик на бизнес. През годините се занимавах с търговия, производство и услуги в различни сфери, като най-често работя за красотата и различните и проявления.

Основно съм АРТ човек и създаването на нещо ново и красиво ми носи най-голямо удовлетворение.

Започнах с мода (шев, кройка и плетка), минах през фризьорството, уеб дизайна и завърших с маникюра. Но през 2020г. след здравословен проблем се наложи да приключа работата в салона.

Това определено ми даде кураж да се гмурна на дълбоко в друга област, която ме вълнува и развивам през последнит 5-6 години, а именно Дигиталния маркетинг (уеб дизайн, социални мрежи…). Този необятен сват е новата ми страст, която искам да изполвам максимално градивно.

Благодарение на собствения ми салон Barbs Style и борбата за клиенти в София вече имам сериозен опит в изграждането и поддържане на онлайн присъствие и правилно позициониране в дигитална среда с минимална инвестиция.

Принципи и Вярвания

Добър екип

За да бъде свършена качествено една работа, трябва да разполагаш с добър екип, на който вярваш.

Работа и удовлетворение

Ако се занимаваш с нещата, които обичаш думата “работа” ще има съвсем различен смисъл за теб.

Упоритост и адаптивност

Нищо не се случва само! За да постигнеш нещо повече се изисква да правиш малки крачки всеки ден. И не стъпвай в локвата само,защото е на пътя ти 🙂 заобиколи я!

“Metodiewa”

Моят подход

Когато става въпрос за работа в сферата на красотата, индивидуалният подход и доверието са най-важни. Малките и средни салони за красота са мъжки или женски общности изповядващи общи социални вярвания.

Подходът към всяка група е индивидуален и изисква последователна работа.

Постигнатия успех е следствие на огромна мисловна и стратегическа дейност, стриктно и последователно изпълнявана.

Избирайки ме за партньор и част от твоя екип, правиш крачка към по-доброто бъдеще на твоя бизнес!

Desislava Metodiewa

Работи с човек, който познава Бюти индустрията от вътре!

Последни Публикации

Уеб сайт цена от 72 лева

Първият въпрос, когато се замислите за собствен сайт: Уебсайт цена?

Онлайн магазин – колко струва?

Търсите информация колко струва онлайн магазин? Най-вероятно сте решили, че имате нужда от изработка на online shop и ви интересуват основно три неща – цената, качеството и времето за изработка.

Онлайн Бюти Конференция

Тъй, като социалната обстановката в страната повече от година не позволява организирането на събитие в размери необходими за провеждането му на живо, а и няма изгледи скоро да се случи. Решихме да се впуснем в организирането на Онлайн Бюти Конференция, в която да научите новостите и тенденциите в Бюти сферата, да видите и чуете всички марки на пазара, какво са подобрили, какви нови продукти имат и какво да очакваме от тях в бъдеще?

Не чакайте повече. Започнете да градите собствения си бизнес още днес!