fbpx

Общи Условия

Последна версия: 04/10/2021 

УВОД 

DMetodiewa ви предлага услуга за онлайн покупки, която ви позволява да закупите избрани артикули, налични в нашите магазини, от компютъра си. Можете също да се възползвате от промоции, подаръци и ексклузивни оферти. 

По-долу ви каним да прегледате общите условия за продажба, регламентиращи плащането на услуги на DMetodiewa  чрез този Уебсайт. По тази причина, използването на този Уебсайт се счита за приемане на общите условия за продажба. Ако все пак имате някакви запитвания относно същите, моля, свържете се с нас на клиентите. 

НАШИТЕ ДАННИ 

Следните условия регулират продажбата на услуги, представени на тази Уеб страница от компанията: ИНТЕР СОФ СПЕД ЕООД (в документа „DMetodiewa“) 

Ул. Местност Милковица“ № 26, бл. Б-2, ет. 0, ап. 3 

2110 НОВИ ХАН

Елин Пелин, София

България 

С ЕИК номер 206275336. 

ДОГОВОР 

3.1. Наличност на услугата 

Предлаганите услуги се разпространяват на територията на Република България само онлайн и след сключване на договор за изработка или поддръжка (на уеб сайт, социални мрежи, онлайн магазин и други услуги обявени на този сайт).

3.2. Гаранция на покупката 

Артикулите, предлагани на тази Уеб страница, са услуги специално подбрани от ИНТЕР СОФ СПЕД ЕООД.

Всеки продукт/услуга притежава следните характеристики: 

Име на артикула 

Описание на артикула 

Цена 

*DMetodiewa полага всички усилия да поднася пълната информация за предлаганите услуги.. 

Специалните оферти, промоции или отстъпки ще бъдат валидни до посочената дата. 

DMetodiewa полага всички усилия да гарантира, че информацията, съдържаща се в нейния уебсайт, е пълна, точна и правилна. В случай на грешки DMetodiewa незабавно ще пристъпи към отстраняването им. 

3.3. Процедура на покупка 

1. Изберете артикул/ите, които желаете да купите, и ги добавете към пазарската кошница, като щракнете върху съответната икона. 

2. Пазарската кошница съдържа име,номера за справка на избрания артикул и цена (с включен данък). 

3. За да продължи с покупката, потребителят ще трябва да въведе своите лични данни, които ще бъдат включени в нашата база данни, за да обработим поръчката и да улесним бъдещите покупки чрез Уебсайта. Предоставените от потребителите лични данни ще бъдат третирани в съответствие с нашата Политика за поверителност. Потребителите могат във всеки момент да получат достъп до личните данни, които са предоставили, както и информация за поръчките, които са направили. DMetodiewa напомня на потребителите, че техните лични данни трябва да бъдат точни, за да се избегнат обърквания. Освен това, при изрично искане от потребителите, те ще получават информация и публикации, свързани с DMetodiewa по имейл. 

4. След завършване на поръчката и преди нейното потвърждаване, на потребителя ще бъде предоставено подробно резюме на поръчката, включващо закупения(те) артикул(и), общата цена (включително данъци), за да може потребителят да потвърди това, като щракне върху бутона „Потвърдете плащането“. 

Покупките могат да бъдат заплащани с кредитна или дебитна карта (Visa, Visa Electron или MasterCard) или чрез банков превод. Методи на плащане, различни от посочените в настоящите условия на продажба, няма да бъдат приемани. При плащания с кредитна или дебитна карта таксата ще бъде приспадната онлайн, с други думи – в реално време, чрез платформата за плащане на съответното финансово юридическо лице, след като бъде потвърдено, че изпратените от потребителя данни са правилни. 

След потвърждение на транзакцията номерът на поръчката ще бъде изпратен по имейл за потвърждение на поръчката, посочен от потребителя, с потвърждение на получаването, описание на поръчката и предоставените лични данни. Ако не получите този имейл, това може да е поради временен комуникационен проблем в мрежата или грешка във въведения имейл адрес. И в двата случая DMetodiewa съветва потребителя да се свърже с нас. По подобен начин ще бъде изпратен имейл до потребителя, потвърждаващ приемането на поръчката.

3.4. Наличие на продукти 

Всички поръчки са предмет на сключен договор за извършване на посочените услугите. Ако по време на издаване на поръчката забележим, че няма наличност такъв, DMetodiewa ще се свърже с потребителя за уточняване и изясняване на условията при които желае да се извършва платената услуга. Ако това не е възможно, потребителят ще бъде уведомен незабавно, таксуваната сума за заплатената услуга  ще бъде възстановена на клиента чрез същия метод на плащане, използван за покупката на услугата. 

3.5. Право да не приемаме поръчка 

DMetodiewa може да анулира или откаже да приеме всяка потвърдена поръчка по следните причини: 

1. В случай на техническа и/или печатна грешка в цените или други данни на продуктите/услугите, съдържащи се на уеб страницата, когато поръчката е била направена. 

2. Поради липса на възможност за изпълнение, както е описано в точка 3.4. 

3. Когато системите за сигурност указват, че поръчката може да е измамна. 

4. Когато има причини за съмнение, че потребителят е непълнолетен. 

DMetodiewa ще компенсира изцяло всякакви вече заплатени суми.

ЦЕНА И ПЛАЩАНЕ 

4.1. Плащане и валута 

Цените на този Уебсайт са представени в български лева. 

4.2 Данъци 

Всички цени на продуктите, изброени на тази уеб страница/приложение, включват ДДС по текущата ставка. 

4.3. Методи на плащане 

DMetodiewa приема плащания с кредитна или дебитна карта (Visa, MasterCard, American Express, ), Google Pay, Apple Pay, Банков превод.

Плащания с кредитна или дебитна карта 

DMetodiewa приема плащания услугите си, направени чрез Уеб Сайта, със следните кредитни или дебитни карти: Visa, MasterCard, American Express. 

При плащания с кредитна или дебитна карта таксуването ще се извърши онлайн, или с други думи в реално време, чрез портала за плащане на съответната финансова институция, след като бъде потвърдено, че данните, изпратени от потребителя, са верни. 

4.4. Сигурност на плащанията

За да предложи максимална сигурност на разплащателната система, DMetodiewa използва системи за сигурно плащане на водещи финансови институции в електронната търговия. Затова всички конфиденциални данни се прехвърлят директно и в шифрован формат (SSL) към съответната финансова институция. Плащането с карта се извършва, чрез Stripe. Основната цел на инициативата за Сигурни електронни транзакции е да се гарантира сигурността на транзакциите през Интернет. Когато извършвате плащане чрез портала за сигурно плащане, системата автоматично проверява дали кредитната карта е била активирана за Сигурни електронни транзакции. След това тя се свързва с банката издател на картата, която ще поиска оторизация за операцията чрез личен код за удостоверяване. Операцията ще продължи само ако банката издател на картата потвърди кода за удостоверяване. Във всички други случаи транзакцията ще бъде отхвърлена.

Като допълнителна мярка към системата за сигурно плащане и за да сътрудничим за предотвратяването на измами в Интернет, DMetodiewa си запазва правото да проверява личните данни, предоставени от клиенти, и да предприема подходящи стъпки (включително анулиране на поръчката), за да гарантира, че стоките/услугите се изпращат в съответствие с данните, посочени в поръчката. 

4.5. Ограничение на покупката 

DMetodiewa не позволява покупката на услуги без предварителен договор, в който са уговорени всички условия за извършването им. Клиентите, желаещи да правят плащания през този сайт, трябва да се свържат с отдела за обслужване на клиентите, където ще бъдат информирани за всичко необходимо свързано с желаната покупка 

Изпълнение 

Изпълнението на заплатената от потребителя услуга се извършва според условията на договора сключен между ИНТЕР СОФ СПЕД и ПОТРЕБИТЕЛЯТ.. 

ПОЛИТИКА ЗА ЗАМЯНА И/ИЛИ ВРЪЩАНЕ ОНЛАЙН 

5.1. Условия за замяна и връщане

Замяна или връщане на заплатената услуга може да се извърши до 14 дни след плащането или договора, което е извършено последно. Плащането може да бъде възстановено изцяло или частично зависимост от услугата, която е заплатил потребителят. 

Последствия от оттеглянето 

В случай на оттегляне ние ще възстановим на клиента всички плащания, получени след покупката, без банковите разходи произлезли от решението му за отказ, без излишно забавяне и във всички случаи в рамките на 14 дни от датата, на която бъдем уведомени за решението за оттегляне от настоящия договор. Ние ще обработим съответното възстановяване на сумата чрез същия метод на плащане, използван от клиента при първоначалната транзакция, освен ако клиентът изрично е заявил друго. 

5.2. Възстановяване на суми 

След получаване на писмен отказ  DMetodiewa ще се увери, че по този договор е направено грешно плащане в случай  на замяна или ще възстанови сумата за услугата чрез същия метод на плащане, използван при покупката, в случай на възстановяване. 

Периодът за възстановяване може да е от 3 до 12 работни дни от получаването на писмено известие до DMetodiewa. След проверка на документацията клиентът ще бъде уведомен по имейл. 

Ако желаете да упражните правото си на отказ от поръчката, максималният срок за възстановяване на сумата, платена от клиента за продуктите, е 14 календарни дни от оттеглянето. Освен, ако плащането не се отнася за услуга по вече сключен договор. 

Сумата за върнатите артикули винаги ще бъдат възстановявани чрез същия начин на плащане, използван за покупката им. 

РЕГИСТРАЦИЯ 

Предоставените от клиентите данни по време на процеса на регистрация ще бъдат използвани от DMetodiewa единствено с цел обработка на поръчките и улесняване на процеса на преглед и покупка на Уеб страницата. В допълнение, когато клиентът изрично е изразил съгласие за това, DMetodiewa ще предоставя информация за своите услуги и ексклузивни оферти по имейл. 

DMetodiewa гарантира, че предоставените от клиентите данни няма да бъдат споделяни с трети страни физически или юридически лица извън ИНТЕР СОФ СПЕД ЕООД 

Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Органичния закон 15/1995 от 13 декември относно защитата на личните данни. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност

Клиентите могат да упражнят правата си на достъп, коригиране, отмяна или противопоставяне по отношение на данните, предоставени във всеки момент в по имейл или по пощата до следния адрес: 

ИНТЕР СОФ СПЕД ЕООД

Ул. Местност Милковица“ № 26, бл. Б-2, ет. 0, ап. 3 

2110 НОВИ ХАН

Елин Пелин, София

България 

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР 

ПРОМОЦИИ 

10% ОТСТЪПКА ОТ ПЪРВАТА ВИ ПОРЪЧКА 

Кодът е валиден за 30 дни от датата на абонамента. Само за еднократно ползване. Не е валиден с друга оферта, отстъпка или промоция. Ексклузивно само за нови абонати и онлайн покупки. 

Тази промоция се предлага само на абонати, които не са попълнили формуляра за регистрация на нашия уебсайт през последните две години. 

КОНТАКТ 

Ако имате въпроси или предложения, можете да се свържете с DMetodiewa по имейл или по пощата на следният адрес: 

ИНТЕР СОФ СПЕД ЕООД

Ул. Местност Милковица“ № 26, бл. Б-2, ет. 0, ап. 3 

2110 НОВИ ХАН

Елин Пелин, София

България 

Телефонният номер за обслужване на клиенти е: +359 897 022 336. Работното време е от понеделник до петък от 10:00 до 21:00 ч. . 

Информираме ви, че Европейската комисия предоставя онлайн платформа за разрешаване на правни спорове, която е налична на следния адрес: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Потребителите могат да подават своите оплаквания чрез гореспоменатата онлайн платформа за разрешаване на правни спорове. 

Напомняме ви, че не трябва да предоставяте данни за своята карта по имейл, факс или в социални мрежи.