fbpx

Цялостна онлайн поддръжка

Продавайте повече и по-успешно чрез  цялостнa онлайн поддръжка на вашия салон!

В какво се състои онлайн поддръжката?

Процеса на работа стартира с участие и от двете страни, за да разберем посланията на бизнеса ви, целите ви и услугите, които предлагате за продажба. Продължаваме с проучване на постигнатите резултати от вас до момента и конкуренцията ви.

Разработваме стратегията за вашата онлайн поддръжка, като спрямо нея съставяме план на съдържанието и преценяме неговата честотата на публикуване, за да повишим полпулярността на марката, да подобрим връзката с клиентите и да увеличим процента на продажбите.

Постигането на успехи се дължи на изпълнението, управлението и извличането на анализи от текущи и минали кампании. Това изисква богат маркетингов опит, умения в писането на текстове и графичния дизайн. DMetodiewa ви улеснява като прави всичко това, за да се съсредоточите единствено върху управлението на вашия бизнес.

Пставете на нас онлайн поддръжката!

Уеб сайт, GOOGLE и Социални мрежи

Какво включва?

Този пакет от цялостна онлайн поддръжка включва създаване, настройване и седмична поддръжка на 1 Facebook, 1 Instagram и 1 Google профил.

Публикува се оригинално съдържание на сторита и публикации в профилите. Броя публикации са сперед всяка социална мрежа, но не надвишава 56 публикации и сторита месечно +  рекламна кампания в Google (по желание).

За сайта – редактиране и/или споделяне на статии и друго съдържание според нуждите на бизнеса.

*Цената за поддръжка е от 480лв/м без ДДС при сключване на договор за 12м.

Не чакай повече. Започни промяната на бизнеса си сега!