fbpx

Facebook and Instagram

Поддръжка

Продавайте повече и по-успешно във Facebook  and Instagram.

Защо да заложите на Facebook and Instagram?

Защото: 

Facebook and Instagram свързват милиарди хора по света и са еднни от най-големите мрежи за социални медии. Политиката на платформите и различните възможности ги правят напълно приятелски настроени не само към нормалните потребители, но и за собствениците на бизнеси решили да разширят своя обхват на търговия чрез така наречения Social media маркетингов подход.

Този тип маркетинг се фокусира главно върху насочването на повече потенциални клиенти с помощта на мрежите Facebook and Instagram. Стратегията предоставя редица предимства, които никога не бихте си представили дори. Системното публикуването на вълнуващо, оригинално и ценно съдържание гарантира, че вашите клиенти ще останат верни на марката ви. Сред най-добрите начини да го постигнете е като се стараете да ги поддържате в пълна информираност за случващото се с вас и около вашия салон.

Поддръжка на Facebook and Instagram

Какво включва?

Този пакет включва създаване, настройване и седмична поддръжка на  Facebook and Instagram бизнес профили на вашият бизнес.

Публикува се оригинално съдържание на сторита и публикации в двата профила. Броя публикации са сперед всяка социална мрежа, но не надвишава 48 публикации и сторита месечно.

*Цената за поддръжка на Facebook and Instagram е 240лв/м без ДДС при сключване на договор за 12м.

За още по-добри резултати включи и Google профил

Не чакай повече. Започни промяната на бизнеса си сега!